Vrijwilligers

Dorpshuis ’t Neie Punt werkt nauw samen met een grote groep vrijwilligers. Zonder hen is er geen dorpshuis!

De werkzaamheden die vrijwilligers verrichten in ’t Neie Punt zijn zeer divers. Van deelname in de klankbordgroep, de activiteitencommissie of de aankleedcommissie tot werkzaamheden achter de bar tijdens verenigingsavonden! Ook het beheer wordt georganiseerd samen met vrijwilligers!

Wilt u op een zinvolle, leuke, uitdagende manier een bijdrage leveren aan het behoud van deze mooie voorziening voor heel Ruinen?
Neem dan contact met ons op via info@dorpshuisruinen.nl of bel met Laïs Veening, (vervangster tijdens zwangerschapsverlof van zakelijk leider Suzanne Luppes) en geeft u zich vandaag nog op voor vrijwilligerswerk in ’t Neie Punt! Laïs is bereikbaar via (088) 968 40 05 of kom gewoon eens langs!

Natuurlijk hebben wij zelf ideeën over hoe u uw vrijwilliger bijdrage kunt leveren maar veel liever horen we van u wat u graag zou willen. Waar bent u goed in? Wat vindt u leuk?

 

Barvrijwilligers voor in de avonduren

In Dorpshuis ‘t Neie Punt “DHRNP” zijn veel verenigingen actief! Met name in de avonduren wordt er tijdens en na de clubavond ook lekker wat gedronken aan de bar. De nazit is altijd erg gezellig en wordt verzorgd door vrijwilligers. Lees meer >

Gastheer/ Gastvrouw dorpshuis ‘t Neie Punt Ruinen

‘t neie punt (DHRNP) Dorpshuis ‘t Neie Punt in Ruinen is op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor zowel overdag als in de de avonduren. ‘t Neie Punt is een bijzonder dorpshuis waar welzijnsactiviteiten gecombineerd worden met wonen en zorg. In ons restaurant is het altijd druk! ‘s morgens wordt er met een grote groep mensen gezellig koffie gedronken [...] Lees meer >