Yoga

 

Natuurlijk Stromen

Therapie – Natuurlijke Yoga – Metamorfose Massage – Mindfulness & Dru Meditatie – Permacultuur en Workshops in Meppel Ruinen en Koekangerveld – Marterhaar

Natuurlijk Stromen: “In de natuur heeft alles eigen tijd, het zaadje dat ontkiemt en de bloem die zich op het juiste moment openvouwt en gaat bloeien. Soms zijn de omstandigheden zó perfect, dat er spontaan op een plek het juiste plantje kan gaan groeien. Identiek geldt voor ons mensen dat alles een eigen tijd heeft; het moment van de geboorte en het tijdstip dat een peuter de eerste stapjes zet. Het is leven vanuit de natuurlijke stroom, leven vanuit verbondenheid met ‘de eigen natuurlijke flow’ en die maakt ook jouw leven eenvoudiger en relaxter!

Hoe meer je naar je eigen lichaam en je gevoel luistert, hoe meer je je verbindt met jezelf en hoe meer je je af kan stemmen op je eigen tempo en bij datgene wat echt bij jou hoort:  je eigen waarheid, jouw innerlijke natuur! Dan weet je makkelijker je eigen weg te volgen, de dingen te doen die plezier geven en leef je mèt jouw stroom mee. En daar word je blij van, daar krijg je energie van en heel veel inspiratie!”

Ik, Annemieke Kronenburg, vind het belangrijk dat jij in jouw leven de natuurlijke stroom die bij jou hoort ervaart: dat jij je innerlijke verbonden voelt en momenten van ontspanning en tevredenheid kent zodat je lekker in je vel zit! Dat je kan genieten van de stilte, waarin de waarheid je tot wijsheid brengt. Dat jij je verbonden voelt met het Grotere Geheel en daar blijdschap en kracht uit kan halen. Mijn activiteiten zijn er op gericht om, zonder jezelf of je lichaam te forceren, jou te stimuleren in verbinding te blijven met jezelf en om je eigen unieke innerlijke stroom te volgen. Want zo kom je tot meer harmonie, positieve ontwikkeling en bloei. Welkom op deze site!”

cropped-21.jpg

Programma Natuurlijk Stromen 2018

YOGA op donderdag in RUINEN 

  • donderdag van 10.30 – 11.45 u  &  18.30 – 19.45 u & 20.00 – 21.30 u (gevorderden)

Na afloop kan, voor wie wil, beneden thee gedronken worden.

Waar: ’t Neie Punt, Jan Wierengaweg 109 te Ruinen. Gelegen: Het ‘ronde’ dorpscentrum bevindt zich midden op het terrein van het nieuwe wooncentrum voor ouderen. Halverwege de Jan Wierengaweg sla je, gezien vanaf de Brink, linksaf de oprit op naar ’t Neie Punt. Ervoor is ruimte om te parkeren.

Informatie:

  • Voor de serie van 14 lessen tot in december vraag ik een bijdrage van € 149,-
  • Bij latere instroom worden de lessen naar verhouding verrekend.
  • Voor een losse les vraag ik € 12,50.
  • Van 8 tot en met 11 oktober & van 19 tot en met 22 november zijn er geen lessen
  • Instroom blijft mogelijk met gratis proefles
  • Gemiste lessen mag je altijd inhalen:

Kan je een keer niet? Geen probleem! Deze les kan ALTIJD ingehaald worden in dezelfde yogaserie, in dezelfde of een andere door jou gekozen week en groep in Ruinen of Meppel. Het is dus mogelijk dat je 2x per week een les volgt op verschillende plekken!

 natuurlijk-stromen

klik hier voor de volledige website en het programma van natuurlijk stromen

                                           vrolijk