FotoClub De Wolden

FotoClub De Wolden is een club van en voor enthousiaste amateurfotografen die meer uit hun hobby willen halen en als fotograaf willen groeien. FotoClub De Wolden kan dit laatste niet alleen en is daarom lid van de Fotobond. FotoClub De Wolden bestaat op dit moment uit 26 leden.

Als ontmoetings- en vergaderruimte maakt FotoClub De Wolden gebruik van Dorpshuis ‘t Neie Punt.
De clubleden komen hier 2x per maand bijeen en wel op de eerste (1e) en derde (3e) dinsdagavond van de maand. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en eindigen ca. 22.00 uur.
De eerste dinsdagavond van de maand staat in het teken van de Techniek. Er wordt een bepaald facet uit de fotografie belicht. Het streven hierbij is om zoveel mogelijk de clubleden te betrekken.
De derde dinsdagavond van de maand is een Foto-bespreekavond. Ieder lid levert maximaal twee foto’s in (al dan niet verbonden aan een thema) welke positief kritisch beoordeeld worden aan de hand van de 4 pijlers.

 

2e prijs FMDV-2016 / clublid HarmB

2e prijs FMDV-2016 / clublid HarmB

Daarnaast ontstaan er vaak spontane activiteiten in de loop van een seizoen. Denk daarbij aan foto-excursies of het gezamenlijk er op uit trekken met de camera.

De contributie per lid bedraagt € 60,- per jaar (vanaf 1-1-2017) inclusief het persoonlijk lidmaatschap van de Fotobond. Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De Fotoclub kent een zomerreces van juni t/m augustus.
Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact op via één van de bestuursleden of via onze Contact-pagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Leden

26 enthousiaste leden
Ledenportfolio

onze Club

FotoClub De Wolden (FCDW) is een club van en voor enthousiaste amateurfotografen die meer uit hun hobby willen halen en als fotograaf willen groeien.
Meer informatie…

onze Activiteiten

Wij komen 2x in de maand bijeen in ontmoetingscentrum ’t Neie Punt te Ruinen. Daarnaast organiseren leden spontaan (foto) activiteiten.
Meer informatie…