Bridgeclub Runer Aas

BRIDGE, een ontspannende hobby en goed voor de training van uw geheugen.

Het is een sport voor alle leeftijden waarbij gezelligheid voorop staat, maar waarbij het natuurlijk ook gaat om het behalen van punten. Er is dus weldegelijk sprake van een onderlinge competitie.

Onze Bridge club bestaat uit ca. 55 leden en we hebben onze vaste Bridge avond op dinsdag in ’t Neie Punt, gedurende de periode van begin september tot eind april. We beginnen om 19.30 uur.

Op onze Bridgeavond op dinsdag bridgen we in 2 lijnen, waarbij de bieding en uitslagen elektronisch worden vastgelegd. Dit lijkt spannend, maar zoals gezegd: voor ons staat gezellig bridgen toch boven de prestatie.

Verder organiseren we jaarlijks vlak voor Pasen een open Paasdrive met een maximum aantal deelnemers van 48 paren, waarbij ook kleine prijzen zijn te winnen. Tevens hebben we een eenvoudige lunch tussen de middag. Ook deze dag staat de gezelligheid voorop en we houden de kosten zo laag mogelijk.

Daarnaast proberen we jaarlijks op dezelfde wijze voor de kerstdagen een open Kerstdrive te organiseren, waarbij hetzelfde geldt als hierboven geschreven.

Indien mogelijk  organiseren we jaarlijks een kroegentocht in oktober, waarbij  een ieder naar believen eventueel de lunch kan gebruiken in de locatie waar men op dat moment is. Een mooie gelegenheid om de diverse locaties beter te leren kennen en om meerdere bridge spelers te ontmoeten. En natuurlijk een manier om een goede indruk te krijgen van ons prachtige dorp met al haar mogelijkheden.

Daarnaast wordt samen met onze collega Bridgeclub in Ruinen (Harten Troef) in de periode van mei tot september op dinsdagavond een vrije bridgeavond georganiseerd voor leden, vakantiegangers en andere belangstellenden. Dit is in Restaurant Kuik in Ruinen om 20.00 uur.  Aan de niet-leden wordt hiervoor een hele kleine financiële bijdrage gevraagd. Deze avonden worden altijd als heel gezellig en ontspannen ervaren. Opgave via tel nummer 06-21376945.

Ook organiseren deze 2 verenigingen op dezelfde wijze in de periode van 1 oktober tot 1 april op donderdagmiddag een bridge middag voor leden, vakantiegangers en andere belangstellenden.

Kortom, bridgen geeft veel vertier in Ruinen.

Heeft u een goed idee, een suggestie of een opmerking laat ons dat weten.

Secretariaat: Ton Kuiper

Email: takuiper@ziggo.nl